Asuntojen hintaindeksi

Lahti ja vertailukaupungit

Asuntojen hintaindeksi

Vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä asuntojen hintaindeksi oli korkein Helsingissä (146,7) ja alhaisin Oulussa (110,2). Lahdessa hintaindeksi oli 131,9.  Asuntojen hintaindeksi laski edellisestä neljänneksestä Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Lahdessa indeksi laski 1,1 pistettä.

Vuoden takaisesta kaupunkien indeksit nousivat Tampereella, Lahdessa, Oulussa ja Porissa. Lahdessa nousua oli +3,4 pistettä. Eniten hintaindeksi laski Turussa, 10,5 pistettä. Eniten se nousi Porissa, +4,2 pistettä vuoden takaisesta.

Asuntojenhintaindeksi Lahti

 

 

Päijät-Häme ja vertailumaakunnat

Asuntojen hintaindeksi

Vuoden 2014 viimeisellä neljänneksellä asuntojen hintaindeksi oli tarkasteltavista maakunnista korkein Pirkanmaalla (127,9) ja alhaisin Kymenlaaksossa (111,9). Asuntojen hintaindeksi nousi edellisestä neljänneksestä Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeesssä. Päijät-Hämeessä asuntojen hintaindeksi nousi edellisestä neljänneksestä 1,0 pistettä.

Vuoden takaisesta hintaindeksi laski Kanta-Hämeesssä, Kymenlaaksossa ja Keski-Suomessa, mutta muissa tarkasteltavissa maakunnissa hintaindeksi nousi. Suurinta nousu oli Etelä-Savossa, +4,5 pistettä. Päijät-Hämeessä muutos oli +1,1 pistettä.

Asuntojenhintaindeksi PH